full screen background image

Scheldt Guide

De Havenkaart wordt jaarlijks uitgegeven. Het is een havenkaart die aan de ene zijde een volledig overzicht van de havens in de Schelderegio geeft en aan de andere zijde staan detail kaarten van de verschillende havens. Adverteren op de kaart is een perfecte manier om uw bedrijf te profileren in de havenbranche. De kaart heeft een oplage van 2500 stuks en  wordt gratis verspreid onder de havenbedrijven in de Schelderegio. Daarnaast wordt de Havenkaart ook verspreid op internationale havengerelateerde beurzen. Wenst u als bedrijf meer dan 1 havenkaart? Dan kunt u bijbestellen. De kosten zijn dan €7,50 per kaart incl. verzendkosten.

Download hier de aanleverspecificaties
Download hier het inlassingsformulier

SCHELDT GUIDE

Voorheen werd deze kaart uitgegeven in combinatie met de Scheldtguide en was adverteren op de havenkaart enkel mogelijk in combinatie met een advertentie in de Scheldtguide. Een papieren naslagwerk van havengebonden zaken lijkt echter overbodig te zijn omdat alle informatie ook online beschikbaar is.

PORT MAPS

Advertentie groot:
Formaat 130x108 mm
Kosten €250,-
U ontvangt 10 kaarten

Adevertentie klein:
Formaat 63x108 mm of 130x52 mm
Kosten €125,-
U ontvangt 5 kaarten

*Enkel alleen mogelijk op de achterkant

Bovenstaande prijzen zijn exclusief 21% BTW

SCHELDT GUIDE WEBSITE

Naast de gids en de kaarten is er ook onze website. Deze website wordt het komende jaar uitgebouwd tot het web portal van de (Wester)Schelderegio. Dit wilt zeggen een website waar u terecht kunt voor zowel nieuws over de haven en de branche, bestellen van Scheldt Guides en/of havenkaarten en een lijst van belangrijke ondernemers in het havengebied. Adverteerders krijgen gratis een vermelding in de lijst van bedrijven met daarbij een doorlink naar de bedrijfswebsite. Hiervoor vragen wij u uw logo aan te leveren, samen met 5 zoekwoorden en een korte omschrijving van bedrijf(sactiviteiten).